Sticks'n'Sushi Catering

Om du har brug for mad og servering til én af livets store begivenheder, eller om der er behov for catering til et firmaarrangement, så har vi hos Sticks’n’Sushi en løsning, der passer til din særlige dag i København.

Vi kan tilbyde en varieret menu med lidt af hvert, for både kødspiseren, såvel som vegetaren. Men vi skræddersyr også gerne en speciel cateringmenu som buffet, der passer til dig, dine gæster og dit arrangement, når du skal have festmad ud af huset. Forkæl dine gæster med god sushi og smagfulde sticks fremstillet af de bedste råvarer og grønt fra Aarstiderne, som din helt egen buffet.

Helt særlig catering

Som noget helt specielt kan du også leje en kok til din fest, der vil rulle og anrette sushi til dine gæster, som en del af vores cateringtilbud i København. Med sig vil kokken bringe en grill, hvor der vendes sydende sticks med både kød og grønt. Vores sushi laves altid på helt friske råvarer, og serveres selvfølgelig helt frisk, og når I har besøg af os, vil én af vores dygtige sushi-kokke kunne give dine gæster en helt særlig oplevelse: ved at se det tekniske håndarbejde og -snilde, der skal til, for at lave sushi - og få serveret sushi helt og aldeles frisk fra hånden som lækker buffet ud af huset. På denne måde kan vi tilbyde dig, at rykke en restaurant hjem i stuen, eller hvor du foretrækker at få serveret din sushi ud af huset i København.

Vi tilbyder også udvidet catering services, hvor du kan hyre én eller flere af vores dygtige bartendere til dit event. Bartenderne er eksperter i at mikse cocktails - både de klassiske og japansk-inspirerede varianter - og kan mikse velsmagende cocktails til dit selskab, både med og uden alkohol - til din festmad ud af huset.

Ønsker du catering som buffet med den fulde restaurantoplevelse hjemme i haven, i sommerhuset eller i selskabslokaler, kan du også booke vores dygtige og smilende tjenere med til dit arrangement, hvor de kan hjælpe til med borddækning og servering.

En menu der passer dig

Hos Sticks’n’Sushi har vi mere end 27 års erfaring med det japanske køkken og vi kan både levere en delikat catering buffet efter dine ønsker eller sørge for smukke tallerkenanretninger til alle dine gæster ud af huset. Ikke to arrangementer er ens for os, og vi vil selvfølgelig arrangere menuen til din særlige dag, så den passer til dine ønsker, og dine gæster bliver mætte.

Vi kan også tilbyde at levere drikkevarer sammen med vores catering i København. Vi har et udvalg af både vores japanske og danske øl, sake og blommevin, samt fine vine fra alle verdenshjørner, som alle sammen komplimenterer vores sushi og sticks. Er du i tvivl om, hvad der passer til menuen og vil du gerne have et udvalg af velsmagende drikke, både med og uden alkohol? Så vil vi gerne hjælpe dig med at sammensætte en menu bestående af både sushi, sticks og drikkevarer.

Kontakts os på [email protected] og hør mere om vores catering muligheder. 

Udforsk

Bestil

Book bord

Flittig Fisker

Mere